Свържете се с нас: 0888774427

Дамска козметика за коса

Дамска козметика за коса

Различни видове шампоани, балсами, маски, стимуланти за коса. 13.00лв.
Омръзнало ви е да гле...
Омръзнало ви е да гледате цъфтящата си коса безжизнена и изтощена, дразни ви досадният пърхот и дори се срамувате,когато видите следи от него по дрехите? Ние имаме идеалното решение за вашите проблеми с косат..
23.60лв.
Действие:Маската подх...
Действие:Маската подхранва, овлажнява и възстановява структурата на увредена и третирана косаСъздава защитен филм около косъмаПодсилва корените и придава еластичност и блясък на косатаНачин на употреба:Нанася..
13.60лв.
Шампоанът е създаден ...
Шампоанът е създаден чрез съвременна технология по традиционна китайска билкова рецепта.Нежно почиства скалпа, предпазва появата на пърхот и сърбеж, подхранва и укрепва корените и възстановява структурата на ..
18.00лв.
Този био продукт ще с...
Този био продукт ще стимулира разтежа на вашата коса, без да увреди структурата на косъма или да предизвика раздразнение на кожата.При използването на есенцията 2-3 пъти седмично ще забележите:Блестяща, гъста..
14.00лв.
Искате да имате гладк...
Искате да имате гладка и мека коса, която да решите с лекота? Мечтаете си тя да е здрава и силна, лишена от цъфтежи и дълбоко хидратирана? Сега всичко това е възможно със закупуването само на един продукт - о..
14.00лв.
Досадните продукти пр...
Досадните продукти против пърхот, които трупате у дома в отчаяние, че ще се справят с този досаден проблем вече могат да бъдат заменени само с един продукт - уникалната формула на новият ни шампоан с джинджиф..
13.00лв.
Благодарение на богат...
Благодарение на богатото съдържание на екстракт от джинджифил в този шампоан се спомага дълбокото проникване до фоликула на косъма и почистването на порите на скалпа, подхранването на косата и възстановя..
13.00лв.
Действие:Продуктът пр...
Действие:Продуктът прониква в дълбочина, възстановява вътрешната структура на косъма и възвръща плътността муИнтензивно подхранва, овлажнява и изглажда косъмаПредпазва от заплитане на краищатаНамалява накъсва..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)