Свържете се с нас: 0888774427

Сексуален стимулант Черна Кралска Мравка - 10 капсули

39.80лв.
  • Модел: OT-036
  • Наличност: В наличност

Описание

Black Ant King или Черна Кралска Мравка е продукт аналог на виагра, но изцяло на билкова основа и без никакви странични ефекти. Неговите съставки подпомагат укрепването на половата система, повишават многократно либидото, уголемяват, удължават и удебеляват пениса.

Може да се използва и като хранителна добавка при импотентност, сперматорея, понижено либидо, преждевременна еякулация и слабост в крайниците.

Black Ant King увеличава времетраенето и качеството на половия акт !

Съставките на Black Ant King остават в тялото за около 180 часа, като не водят до пристрастяване, главоболие, зачервяване на лицето, повишено сърцебиене, гадене и др., които са характерни за повечето стимуланти . Всички тези характеристики на този продукт го правят подходящ и за хора с високо кръвно налягане, диабет и  сърдечни болести. Оказва благоприятно въздействие върху болестите на простата .

Начина на употреба: Максимум по едно хапче на 24 часа. Приема се 15-20 минути преди полов акт, като за по-добър ефект е желателно хапчето да се изпие с топла вода.

Употреба за тонизиращ и оздравяващ ефект: На всеки три дена по едно хапче.

След употреба на 2-3 кутии се усеща подобрение на половите фукции, подобрение на общото физическо състояние и прилив на сили . При този вариант на употреба не е необходимо да се извършва прием преди полов акт !

Състав/Ingredients: ordyceps saffron, ginseng snow lotus, snow deer, Tibetan yak testicles

Една опаковка хапчета Black Ant King съдържа: 10 хапчета

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър