Свържете се с нас: 0888774427

Прах за избелване на зъби ТООТHSPA

39.60лв.
  • Модел: OT-043
  • Наличност: В наличност

Описание

TOOTHSPA прах за избелване на зъби е разработен от изследователи с многогодишен опит и научни изследвания, той е революционен метод за избелване на зъбите в домашни условия, съобразен с най-новите и модерни международни дентални тенденции. В продължение на много години проучвания учените са открили четири ефективно избелващи зъбите биоактивни вещества, HCS избелващи микро частици, PADS естествено избелващи вещества, STPP формула и DCPD агент, премахващ леките петна по зъбите. С тези биоактивни агенти TOOTHSPA-избелващ прах за зъби лесно може да премахне упоритите наслагвания,причинени от тютюнопушене, пиене на кафе, чай, вино и други.

TOOTHSPA избелващ прах също така образува микро-тънък слой, зада защити зъбите от образуването на нови петна. С помощта на този продукт Вашите зъби ще възвърнат естествената си белота и ще се усмихвате отново уверено.

 Може да се използва като заместител на стандартните пасти за зъби!

Предимства:

  • Силен избелващ ефект
  • Предпазва емайла на зъбите
  • Почиства и предпазва от бактерии устната кухина
  • Заздравява венците
  • Намалява риска от появата на кариеси 
  • Поддържа добра устна хигиена

Начин на употреба: Намокрената четка за зъби се потапя в TOOTHSPA избелващ прах за зъби и след това се търкат зъбите за около 3 минути, както с традиционните пасти за зъби.

Препоръчителна употреба: 2 пъти дневно

Внимание: Да се съхранява на недостъпн за деца място.

Характеристики: PADS натурално избелващи вещества, STPP формула, премахваща петната по зъбите и образува микро-тънък слой, защитаващ появата на нови петна и наслагвания по зъбите. HCS избелващи микро частици, DCPD агент, премахващ петната по зъбите. Xylitol укрепва зъбният емайл и намалява риска от появата на кариеси, Zinc citrate бори нактериите в устната кухина.

Състав/ingredients: Dicalcium Phosphate Dehydrate, High Clean Silica (HSC), Sorbitol, Sodium Phytate, Sodium Lauryl Sulfate, Water, Pentasodium Triphosphate, Flavor,  Zinc Citrate, Sodium Saccharin, Xylitol, Parbaben, Mica, Titanium Dioxide, CI42090

Нето: 20 грама


Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър